Verrassende terugkeer in 'Bond 26'!?

Verrassende terugkeer in 'Bond 26'!?

Lea Seydoux denkt wel terug te kunnen keren.

Lea Seydoux hint ernaar dat haar James Bond-personage terug zou kunnen keren voor Bond 26. De actrice brak begin jaren 2010 door en was in 2015 voor het eerst in een Bond-film te zien.

Ze speelde de rol van Madeleine Swann, een psychiater en de dochter van SPECTRE-lid Mr. White. Zij en Bond werden verliefd op elkaar en kregen een kind genaamd Mathilde. In No Time to Die leerde James Bond over zijn kind, maar kwam hij om het leven.

Terugkeer in een Bond-film
Tot nu toe weten we bijna niets over de volgende Bond-film, behalve dat er een nieuwe acteur komt. Die heeft het straks zwaar, want hoe pik je het op na vijftien jaar van de vorige acteur, die ook duidelijk bepaalde precedenten gezet heeft?

Deadline had tijdens Telluride de kans om met Seydoux te spreken. Daar vertelde ze dat ze prima terug zou kunnen keren:

"Immers ben ik niet dood. Het was James die dood ging en niet Madeleine. Dus, wie weet? Misschien ben ik straks wel terug. Maar dit is net fake news, niet waar? Maar als we even serieus zijn, zie je dat Madeleine aan het einde met haar dochter wegrijdt, omdat James hen gered heeft. Er komt een nieuwe Bond omdat die van Daniel overleden is, maar waarom zou Madeleine niet terugkeren?"

Natuurlijk kan dat, en zonder precedent is dat ook niet, want zo keerde ook M terug ondanks een nieuwe Bond. Maar de kans dat het liefje van de dode Bond terugkeert, lijkt wel klein.

NieuwsFilm