Jason Momoa (Aquaman) en James Corden filmen vakantie-clichés

Jason Momoa (Aquaman) en James Corden filmen vakantie-clichés

Samen mooie herinneringen maken

Jason Momoa en James Corden kunnen goed met elkaar overweg en zitten af en toe in dezelfde tijdzone. Toch waren zij te druk om af te spreken. Toen Jason, van Aquaman, te gast was in de show van James, uit Cinderella, was het tijd om dat gemis goed te maken. Hun agenda matchte even wel, dus gingen zij nog vakantie vieren en mooie herinneringen maken.

In de video zie je twee heerlijk onnozele mannen lekker samen plezier maken. Ze monteren een filmpje dat de beste clichés uit films en zomerse dagen laat zien. Het is hilarisch met gezellig acteerwerk. Beide heren stralen plezier uit en dat is wat telt! Welke vakantie-clichés herken jij bij hen?

Video
Zo zie je James en Jason in een cabrio rijden. Beiden hebben een hoedje met sjaaltje om, net als oudere Britse dames doen. Ook fietsen James en Jason voorbij op een tandem, terwijl Jason met ontbloot bovenlijf geniet van de wind. Ze pakken samen een cocktail aan het strand.

Natuurlijk hoort hengelen bij de zomer. Jason vangt een enorme vis, terwijl James genoegen moet nemen met een kleintje. Natuurlijk dragen beiden een Justin Bieber-shirt en lusten zij pasta. Ze bekijken de piramides en Parijs, doen de macarena en barbecuen ... naakt.

Meer clichés die zij samen doormaken staat in de video op YouTube bij de Late Late Show with James Corden en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair