Enorm dikke Brendan Fraser (The Mummy) op foto's 'The Whale'

Enorm dikke Brendan Fraser (The Mummy) op foto's 'The Whale'

De acteur kwam "enorm aan" voor de film van Darren Aronofsky.

Alweer even geleden kregen we een eerste blik op de ergens wat vergeten acteur Brendan Fraser (The Mummy) als zijn nieuwe personage in de film The Whale. De acteur ziet er enorm dik uit. Nu weten we wanneer deze film gaat verschijnen en hebben we nieuwe foto's.

The Whale van regisseur Darren Aronofsky (Mother!, Black Swan) heeft ook een hoofdrol voor Sadie Sink. De opvallende film heeft nu een bioscoopreleasedatum gekregen van distributeur A24 en die valt op 9 december dit jaar.

Fraser als bijna 300 kg zware kluizenaar
In het project, dat een bewerking van het toneelstuk van Samuel D. Hunter uit 2012 is, heeft Fraser een hele berg protheses om een kluizenaar van middelbare leeftijd van 272 kg te spelen, die probeert opnieuw contact te maken met zijn vervreemde 17-jarige dochter.

Fraser zal dit jaar de Tribute Award for Performance op het Toronto Film Festival in ontvangst nemen - een prijs die zowel Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye) als Joaquin Phoenix (Joker) de afgelopen jaren wonnen. Zij wonnen uiteindelijk ook de Oscar voor die rollen.

De aankondiging komt voorafgaand aan de première van de film op 4 september op het Filmfestival van Venetië.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair