Brendan Fraser (The Mummy) onherkenbaar in eerste foto van 'The Whale'

Brendan Fraser (The Mummy) onherkenbaar in eerste foto van 'The Whale'

De acteur maakt zijn comeback en gaat erg ver voor zijn nieuwe rol!

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Brendan Fraser. De acteur was eind jaren negentig, begin jaren 2000 een bekend gezicht in Hollywood. We hebben jarenlang echter zo goed als niks van hem vernomen, maar nu keert hij terug.

Fraser heeft het een lange tijd behoorlijk lastig gehad. The Mummy-acteur had veel moeite met de dood van zijn moeder en werd in 2003 zelfs aangerand door Philip Berk, destijds de President van The Hollywood Foreign Press Association

Niks meer
Hoewel Fraser zijn verhaal deelde over Berk, werd hij in het begin lang niet door iedereen gelooft en werd het hem zelfs lastig gemaakt om nog werk te vinden. Mede hierdoor leed Fraser aan een zware vorm van depressie en kreeg hij gezondheidsproblemen.

Maar nu is hij dan eindelijk terug. Fraser wist meerdere grote rollen te bemachtigen, waaronder de hoofdrol in de nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky, genaamd The Whale. Nu is ook het eerste kiekje van het project vrijgegeven en Fraser is onherkenbaar!

Enorm
In The Whale kruipt Fraser in de huid van Charlie, een man die zich jarenlang heeft opgesloten in zijn eigen huis vanwege zijn schuldgevoel. Hij verliet namelijk zijn familie voor zijn homoseksuele minnaar.

Charlie heeft daar spijt van en verdrinkt zijn verdriet al jaren in eten en dat is ook te zien. Hij weegt namelijk maar liefst 270 kilo en lijkt niet meer lang te hebben. Wanneer zijn dochter Ellie (Sadie Sink, voornamelijk bekend van Stranger Things) echter contact met hem opneemt, krijgt hij weer hoop en wil hij wederom herenigt worden met zijn familie.

Foto
Aronofsky zou Frasers carrière een enorme boost kunnen geven. Natalie Portman won al eerder een Oscar voor een van zijn films, namelijk Black Swan, terwijl ook Mickey Rourke werd genomineerd voor een van de felbegeerde gouden beeldjes met zijn glansrol in The Wrestler. Laten we hopen dat dit ook het geval zal zijn voor Fraser! Bekijk de eerste foto hieronder!



NieuwsFilm

meest populair