Gerucht: Sony maakt alsnog 'The Amazing Spider-Man 3' met Andrew Garfield

Gerucht: Sony maakt alsnog 'The Amazing Spider-Man 3' met Andrew Garfield

En 'Sinister Six' en 'Silver and Black'.

Sony gaat mogelijk een derde The Amazing Spider-Man maken met Andrew Garfield. Volgens een nieuw gerucht, dat op Reddit verscheen, is dat een van de Marvel-films die de studio binnenkort gaat aankondigen.

Sony bezit de filmrechten over Spider-Man en praktisch alle personages die aan hem gelieerd zijn. De studio heeft wel een deal gesloten met Marvel Studios waardoor Spider-Man onderdeel uit kan maken van het bredere Marvel Cinematic Universe.

De films die Sony zelf produceert, zoals Venom en Morbius, maken daar geen onderdeel vanuit.

Interessante titels
Naast The Amazing Spider-Man 3, zou Sony ook films willen maken over de Sinister Six. Deze bekende groep slechteriken maakt het de spinnenman regelmatig flink lastig in de stripboeken. Mogelijk neemt deze groep het dan op tegen de Spider-Man van Garfield.

De derde onaangekondigde titel betreft Silver and Black over Silver Sable en Black Cat. Sony heeft al heel lang een project over deze personages in ontwikkeling, in verschillende vormen.

Deze plannen doen erg denken aan de ambities die Sony had voordat The Amazing Spider-Man-reeks werd gecanceld en de studio zijn veelgeprezen samenwerking met Marvel Studios aanging.

Gezien het bovenstaande en de bron, moeten we dit gerucht dan voorlopig ook maar met een flinke korrel zout.

NieuwsFilm

meest populair