3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spiderhead (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, e.a.
Amerika, negentiende eeuw. De bevrijde slaaf Django wil zijn vrouw Broomhilda redden uit de klauwen van de sadistische plantage-eigenaar Calvin Candle. Daarvoor gaat hij een onverwachtse samenwerking aan met de Duitse premiejager Schultz. Samen voeren ze de ene na de andere moordopdracht uit en nemen ze wraak op Candle.

Hacksaw Ridge (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mel Gibson | Cast: Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, e.a.
Desmond Doss, een plattelandsjongen uit Virginia, gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog het leger in. Vanwege zijn geloofsovertuiging wil hij niet vechten, daarom dient hij als hospik. Hierdoor is Doss aanvankelijk het pispaaltje. Maar wanneer hij tijdens de bloederige slag om Okinawa vele levens weet te redden, groeit hij uit tot een ware held.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair