3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Black Panther (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.

Cleveland Abduction (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kalymnios | Cast: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, e.a. | Te zien op: Netflix
Onderweg naar de rechtbank om haar uit huis geplaatste zoontje terug te krijgen, wordt Michelle Knight ontvoerd en opgesloten door Ariel Castro. Ze probeert de wil te vinden om de meest afschuwelijke omstandigheden te zien overleden. Later ontvoert Castro nog twee slachtoffers: Gina DeJesus en Amanda Berry. De drie zitten vele jaren opgesloten, maar blijven hoop op redding te houden.

Deep Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Lyne | Cast: Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, e.a. | Te zien op: Prime Video
Het huwelijk Vic en Melinda is behoorlijk liefdeloos. Om een vervelende scheiding te voorkomen, vooral in het belang van hun dochtertje Trixie, hebben de twee de afspraak gemaakt dat Melinda zoveel affaires mag hebben als zij wenst. Wanneer een van haar minnaars dood wordt aangetroffen, begint Melinda haar man al snel te verdenken. De twee belanden in een psychologisch spel waarin ze steeds verder verstikt raken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair