De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Me Time (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hamburg | Cast: Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall, e.a.
Sonny is een toegewijde huisvader die weleens wat tijd voor zichzelf kan gebruiken. Wanneer hij voor het eerst in jaren alleen thuis is, besluit hij het er dan ook goed van te nemen. Samen met zijn losbandige beste vriend Huck gaat hij op een wild verjaardagsweekend, inclusief dansfeesten en skydiven.

That's Amor (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shaun Paul Piccinino | Cast: Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi, Daniel Edward Mora, e.a.
Sofia's dertigste verjaardag verandert al snel in een vreselijke dag. Ze wordt niet alleen ontslagen, maar betrapt ook haar vriendje in bed met een ander. Ze moet dan ook noodgedwongen helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig ontmoet ze al snel de aantrekkelijke Spaanse chefkok Matias, die weleens het ontbrekende ingrediënt van haar leven zou kunnen zijn.

Hel (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Katarzyna Priwieziencew en Pawel Tarasiewicz | Cast: Philip Lenkowsky, Marcin Kowalczyk, Malgorzata Krukowska, e.a.
Op een verlaten Pools schiereiland genaamd Hel beginnen toeristen te verdwijnen. De lokale bewoners verdenken al snel ene Jack, een Amerikaanse schrijver die op het eiland is neergestreken om inspiratie op te doen voor zijn volgende verhaal. Kail, iemand die zijn geld verdient met het uitvoeren van leugendetectortests, gaat achter hem aan. Mogelijk zijn er echter andere krachten in het spel.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair