3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

A Clockwork Orange (1971)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, e.a.
Alex is overdag een keurige, zij het luie scholier. 's Avonds trekt hij er echter met zijn vrienden op uit, waarbij ze een spoor van vernieling achterlaten. Uit verveling verkrachten ze hulpeloze slachtoffers en bedreigen iedereen. Als Alex wordt opgepakt, stemt hij toe om een speciale therapie te ondergaan.

Samba (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Nakache en Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, e.a.
De Senegalese Samba woont al tien jaar in Frankrijk en probeert rond te komen van allerlei bijbaantjes. Hij hoopte een werkvergunning te krijgen, maar dreigt nu te worden uitgezet. Samba raakt bevriend met Alice, een ambtenaar die haar leven probeert op te pakken na een burn-out. Zij belooft hem te helpen.

Dirty Grandpa (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Mazer | Cast: Zac Efron, Robert De Niro, Zoey Deutch, e.a.
Jason, een nogal saaie advocaat, gaat binnenkort trouwen met Meredith. Dit tot grote ergernis van zijn opa Dick, een voormalig legergeneraal die net weduwnaar is geworden. Om zijn kleinzoon op andere gedachten te brengen, besluit hij hem mee te vragen op een wilde trip naar Florida, waar feestjes, drank en seks op hen staan te wachten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair