'Halloween Ends' wordt ook direct op streaming uitgebracht

'Halloween Ends' wordt ook direct op streaming uitgebracht

Het derde deel verschijnt op 14 oktober niet alleen in de bioscoop, maar ook op Peacock.

Halloween Ends zal op 14 oktober niet alleen in de bioscopen verschijnen, maar ook op streamingdienst Peacock. Een enigszins opvallende stap, want de meeste filmstudio's zijn hiermee gestopt na de grootste coronagolven.

Het vorige deel van de trilogie, Halloween Kills, werd eveneens gelijktijdig in de bioscoop en op Peacock uitgebracht.

De film zal alleen beschikbaar zijn voor mensen met een betaald abonnement (Peacock heeft ook een gratis versie met advertenties, maar daarop zal de prent dus niet te bekijken zijn).

Deze beslissing zou niet te maken hebben met mogelijke strengere coronamaatregelen in de herfst, maar met het doel om Peacock een boost te geven. Een grote titel als Halloween Ends trekt immers vast de nodige nieuwe abonnees naar het platform.



Over Halloween Ends
Vier jaar na Michael Myers' (Nick Castle) laatste slachtpartij, woont Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en is ze bezig met het schrijven van haar memoires. Van Myers is niets meer vernomen en Strode probeert dan ook weer langzaam van haar leven te genieten.

Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Strode zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.



Halloween Ends is geregisseerd door David Gordon Green, die ook verantwoordelijk was voor de vorige twee delen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair