3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Concrete Cowboy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricky Staub | Cast: Idris Elba, Caleb McLaughlin, Jharrel Jerome, e.a.
De rebelse tiener Cole moet de zomermaanden doorbrengen bij zijn vader Harp, van wie hij totaal vervreemd is. Zijn pa blijkt een cowboy te zijn en al snel heeft hij zelf de smaak te pakken. Dit geeft Harp de kans om de band met zijn zoon te herstellen. Ze krijgen echter te maken met een vervelende boer die uit is op meer macht. Aan vader en zoon om hem te stoppen.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
Sonic, een razendsnelle egel, moest ooit zijn thuisplaneet ontvluchten vanwege kwaadwillenden die zijn superkrachten wilden stelen en woont nu op de aarde. Ook hier is echter niet veilig, want de overheid wil hem graag vangen en heeft de knettergekke Dr. Robotnik ingehuurd om die klus te klaren. Gelukkig wordt Sonic geholpen door de vriendelijke politieagent Tom en diens vriendin.

Beauty (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Dosunmu | Cast: Gracie Marie Bradley, Aleyse Shannon, Niecy Nash, e.a.
Beauty staat aan het begin van een veelbelovende zangcarrière. Dat betekent ook dat iedereen om haar heen verwachtingen van haar heeft. Ze krijgt een platencontract aangeboden en staat dan helemaal op het punt om door te breken. Beauty komt echter steeds verder vast te zitten tussen haar dominante familie, beroepsmatige plichten en liefde voor haar vriendin.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair