Eindelijk weten we hoe de Hulk zijn arm weer fikste na 'Avengers: Endgame'

Eindelijk weten we hoe de Hulk zijn arm weer fikste na 'Avengers: Endgame'

De Hulk deed 't allemaal zelf.

De Hulk leek een permanent litteken te hebben aan het einde van Avengers: Endgame. Maar de eerste aflevering van She-Hulk: Attorney laat zien dat de groene reus zichzelf heeft weten te genezen.

In Avengers: Endgame weet de Hulk de helft van het universum die vijf jaar daarvoor vermoord is door Thanos terug te brengen. Het laat zijn arm behoorlijk beschadigd achter en het lijkt erop dat hij voortaan een soort schim van zichzelf zal blijven. Maar niet dus.

She-Hulk: Attorney
De eerste keer dat we de Hulk weer zagen, was hij terug veranderd in Bruce Banner. Zijn arm zat nog in een mitella. Maar promo-materiaal voor She-Hulk: Attorney onthulde dat de held weer zichzelf is.

Hoe de Smart Hulk dat deed? In She-Hulk: Attorney blijkt dat hij een apparaatje gemaakt heeft waardoor hij weer in een mens kan veranderen. Het is een prototype, en na het ongeluk dat ertoe leidde dat Jennifer Walters veranderde in She-Hulk, is Bruce weer de Smart Hulk.

De twee kunnen blijkbaar allebei Gamma-straling maken, en de Hulk gebruikte het unieke DNA van She-Hulk om zichzelf te genezen. Daardoor kon hij weer zijn oude zelf zijn, en dat zonder een beschadigde arm.

She-Hulk: Attorney is net van start op Disney+.

NieuwsFilm