Jonge acteur Jacob Elordi van 'The Kissing Booth' schrok van vier miljoen volgers

Jonge acteur Jacob Elordi van 'The Kissing Booth' schrok van vier miljoen volgers

'Soms denk ik dat ik mij zelf belazer' - Jacob Elordi van 'The Kissing Booth' sprong naar vier miljoen volgers in slechts uren

Jacob Elordi, de ster uit The Kissing Booth 3, heeft moeite met zijn bekendheid, vertelt hij voor de september-editie aan GQ magazine.

Zo was hij in 2018 genoodzaakt zijn Instagram door te lopen na de première van het eerste deel van The Kissing Booth op Netflix. In een paar uur tijd had hij er tot zijn grote schrik vier miljoen volgers bij. Zijn leven was dramatisch veranderd.

De 25-jarige Australische acteur vertelt:
"Ik moest door mijn account heen, want het was de account waar ik alles deelde. Ik heb allerlei foto's van de middelbare school moeten verwijderen. Ik wou dat mensen wisten hoeveel impact dit had op mij."

Hij bekent dat hij af en toe nog die keerzijde van roem merkt. Dat hij schrikt als er onverwacht een foto van hem wordt gemaakt. Hij vroeg aan Ben Affleck advies, toen zij Deep Water filmden. Maar Ben had geen geruststellend antwoord.

"Soms denk ik dat ik mijzelf belazer. Dat ik het misschien ergens toch goed vind, dat die foto van mij genomen wordt."

"Toch wil ik niet alles steeds vanaf een afstandje bekijken. Ik wil graag in contact blijven met mijn jongere zelf. Mezelf blijven en in het moment blijven."

Het artikel bij Film News staat hier.

Een snelle check op zijn Instagram vertelt dat de teller nu op meer dan 13 miljoen volgers staat, terwijl hij amper wat deelt!



NieuwsFilm

meest populair