'John Wick: Chapter 4' wordt de langste film in de franchise

'John Wick: Chapter 4' wordt de langste film in de franchise

Regisseur Chad Stahelski heeft goed nieuws.

De John Wick-films worden alsmaar langer. In een recent interview met regisseur Chad Stahelski geeft de filmmaker aan dat deze trend wordt voortgezet met het vierde deel.

John Wick 4 wordt dus langer dan de vorige drie delen. Het eerste deel duurde 101 minuten, maar het vervolg deed hier nog een schepje bovenop, aangezien de sequel 122 minuten lang was. John Wick Chapter 3: Parabellum ging nog verder met 131 minuten speeltijd, maar dat wordt weer verbroken door alweer het vierde deel.

Reactie
Zo zegt Stahelski: "De film zal inderdaad iets langer duren. Hij zal niet heel veel langer zijn, maar dat is hij wel". Ook liet de regisseur zich uit over de opnames en hoe het allemaal verloopt.

"We hebben goede vooruitgang geboekt. De montage is bijna af en hetzelfde geldt voor de muziek. Allen voor enkele belangrijke scènes moet Tyler Bates nog wat composities schrijven. De rest van het jaar gaan we ons bezig houden met de speciale effecten, maar voor de rest is de film dus zo goed als klaar!"

Nog even wachten
Goed nieuws dus voor de John Wick-fans, die nog meer actie krijgen te zien dan voorheen! Het vierde deel zal in maart 2023 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair