Marvel Studios onthult zijn eerste crossover op Disney+

Marvel Studios onthult zijn eerste crossover op Disney+

Secret Invasion wordt groots.

Marvel Studios noemt de serie Secret Invasion een crossover-event. Na de Infinity Saga is het Marvel Cinematic Universe pas echt geëxplodeerd.

Sinds de lancering van streamingdienst Disney+, krijgen we zowel films als series in het MCU te zien. De series lanceren op Disney+ en zijn tot nu toe slechts mondjesmaat verbonden geweest aan de films die we zagen. Wel introduceerden ze bijvoorbeeld nieuwe personages en kregen we in de MCU-series op Disney+ wat kleine opbouw voor grote toekomstige gebeurtenissen te zien.

Secret Invasion
Een van de aankomende Disney+-series van Marvel Studios is Secret Invasion. Die maakt onderdeel uit van de plannen voor Phase 5.

Daarin zien we Nick Fury en Talos de Skrull samen strijden tegen een geheime invasie van de aliens die van vorm kunnen veranderen.

Marvel Studios heeft een nieuwe synopsis vrijgegeven, die laat zien dat Secret Invasion vermoedelijk groter wordt dan alle andere series die we tot nu toe zagen verschijnen op Disney+.

We lezen namelijk dat het een grote crossover is!

"Secret Invasion is een nieuw aangekondigde serie die naar Disney+ komt, met Samuel L. Jackson in de rol van Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrulls Talos - personages die elkaar voor het eerst zagen in Captain Marvel. De crossover event series laat een factie van vormveranderende Skrulls zien, die jarenlang gewerkt hebben de Aarde te infiltreren."

NieuwsFilm

meest populair