Topacteur Matthew McConaughey pakt weer opvallende filmrol

Topacteur Matthew McConaughey pakt weer opvallende filmrol

Oscarwinnaar Matthew McConaughey heeft getekend voor een van de hoofdrollen in Skydance's aankomende sportdramafilm getiteld Dallas Sting.

Oscarwinnaar Matthew McConaughey heeft getekend voor een van de hoofdrollen in Dallas Sting. Een film geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

Plot
De film is gebaseerd op het verhaal van hoe een voetbalteam bestaande uit meisjes van de middelbare school in Dallas de kansen versloeg door te winnen van andere ervaren teams in China. In 1984 nodigde China het Amerikaanse voetbalteam uit voor het eerste wereldkampioenschap. Het enige probleem was dat het land niet beschikte over een vrouwenvoetbalteam. Daarom werd via een landelijke zoektocht een groep middelbare school meisjes uit Dallas aangetrokken.


Bekijk de afbeelding

McConaughey zal de rol vertolken van Coach Bill Kinder, die de groep Texaanse tieners naar een Rocky-achtige bestemming leidt - ondanks het feit dat hij geen ervaring heeft in het coachen van de sport.

Regie
De regisseur van The Falcon and the Winter Soldier, Kari Skogland, is momenteel verbonden aan de regie van de film, die geschreven is door Liz Flahive en Carly Mensch.


Bekijk de afbeelding

Dallas Sting wordt ontwikkeld door Skydance en Berlanti Schechter Productions. De productie zal naar verwachting ergens deze herfst beginnen in New Orleans.

NieuwsFilm

meest populair