Josh Brolin vindt stinkende Jason Momoa aan de deur een zwerver

Josh Brolin vindt stinkende Jason Momoa aan de deur een zwerver

Josh Brolin gelooft niet dat Aquaman naast hem staat

Josh Brolin, uit onder meer de film Dune, had bezoek van een collega-acteur. Jason Momoa stond voor de deur. En dat was niet zomaar, al deed Josh dat zo overkomen in zijn post op Instagram.

Jason Momoa trekt op het moment per motor door het land voor zijn nieuwe serie On the roam. En aangezien Josh ook graag op een motor zit, kwam een bezoek goed uit.

Selfie
Op de selfie van Josh zie je Josh met een zwart petje en een zwart shirt. Zijn haar en baard goed verzorgd. Jason draagt zijn haar rommelig in een staartje. Zijn baard mag gekamd. Hij heeft een zonnebril op en draagt een mouwloos shirt in de kleur bruin.

Op zijn Instagram vertelt Josh Brolin op geestige wijze:
"Deze gast klopte laatst op mijn deur. Ik opende het. Hij zag eruit alsof hij een knuffel nodig had. Maar de geur die hij verspreidde was een geur die ik niet meer geroken heb, sinds ik met een rugzak door Europa reisde: olie en leer en spuug. Het was de geur van een zwerver."

"Hij vroeg om een glas water en ik gaf hem een glaasje whiskey. Hij vroeg om eten, en ik gaf hem mijn hond. En ik vertelde hem naar het gezegde: Leer vissen en eet altijd."

"Ik vroeg hem om samen een foto te maken, omdat ik wist dat het mogelijk was dat ik een spirituele ervaring had en dat hij misschien geen mens zou zijn. Ik liet de foto aan een vriend zien en die zei dat de vreemdeling Aquaman moet zijn. Mijn vrienden praten onzin!"

Vervolg
En Josh kan het weten, want hij was in de film Dune te zien met Jason Momoa - en niet die superheld Aquaman. Beide heren zullen ook weer te zien zijn in het vervolg van Dune.

Het bericht op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm