Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese maken nog een film samen!

Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese maken nog een film samen!

Na Killers of the Flower Moon opnieuw een historische dramafilm voor het iconische duo.

Leonardo DiCaprio heeft zijn naam verbonden aan een verfilming van David Granns boek The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder. En niemand minder dan Martin Scorsese zal regisseren! Opmerkelijk is dat het na de volgend jaar te verschijnen Apple-film Leonardo DiCaprio het tweede nonfictie-boek van Grann is dat het dynamische duo zal verfilmen.

De film speelt zich af in 1740 en laat hoe het Britse marineschip The Wager schipbreuk lijdt en aanmeert op een verlaten eiland helemaal bij het onderste puntje van Zuid-Amerika. De kapitein en zijn bemanning moeten zien te overleven en orde zien te handhaven in de meest extreme omstandigheden.

Projecten van hoge kwaliteit
Het is nog niet duidelijk wie het script zal schrijven van The Wager. Dan Friedkin en Bradley Thomas zullen produceren voor Imperative Entertainment, Scorsese voor Sikelia Productions en DiCaprio en Jennifer Davission voor Appian Way Productions. Richard Plepler van Eden Productions is uitvoerend producent.

DiCaprio zal volgend jaar dus te zien zijn in Scorsese's Killers of the Flower Moon, waarin we zien hoe een serie moorden op leden van de olierijke Indiaanse Osage Nation de Verenige Staten opschrikt.

Het is nog onduidelijk wanneer zowel Killers of the Flower Moon als The Wager te zien zullen zijn.

NieuwsFilm

meest populair