Johnny Depp verdient dankzij deze hobby vele miljoenen

Johnny Depp verdient dankzij deze hobby vele miljoenen

De acteur kan behoorlijk goed schilderen!

Johnny Depp won nog niet zo heel lang geleden zijn rechtszaak tegen ex Amber Heard, waardoor de kans groot is dat we de Pirates of the Caribbean-acteur weer meer te zien gaan krijgen. Mocht dat echter niet zo zijn, dan kan hij nog met een andere hobby goed geld verdienen!

Depp schildert namelijk graag en talent heeft hij zeker. Dit wordt ook ingezien door kunstliefhebbers, die bereid zijn de wereldberoemde acteur flink te betalen voor zijn werk. Depp verkocht namelijk meerdere portretten en dit was een weergaloos succes.

Kassa!
De acteur sloeg de handen in elkaar met het Castle Fine Art's 37 galerie, waar maar liefst 780 stukken van Depp werden verkocht. Deze gingen als warme broodjes over de toonbank, want binnen de kortste keren was alles uitverkocht.

Depp zou hier maar liefst zo'n 3 miljoen pond opgehaald hebben, dus dit is zeker niet verkeerd. Het werk van de acteur mag er dan ook zijn. Bekijk hieronder maar de portretten van Keith Richards, Al Pacino, Bob Dylan en Elizabeth Taylor.



Reactie
Depp was natuurlijk ook in de nopjes met het succes en is blij dat zijn werk geapprecieerd wordt: "Ik heb altijd kunst gebruikt om mijn gevoelens te uiten. Mijn schilderijen vertellen veel over mijn leven, maar ik heb ze nooit laten zien en gewoon privé gehouden. Ik limiteerde mezelf, maar dat moet je nooit doen. Dat zie ik nu in".

Het is nog niet duidelijk wat Depp met de opbrengst gaat doen. Nog niet zo heel lang geleden verkocht hij nog andere schilderijen voor zo'n miljoen pond, maar de volledige opbrengst ging naar een goed doel.

NieuwsFilm

meest populair