'Avengers: Secret Wars' moet nog op zoek naar een regisseur

'Avengers: Secret Wars' moet nog op zoek naar een regisseur

Avengers: Secret Wars wordt niet geregisseerd door Destin Daniel Cretton.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton is ingehuurd om ons Avengers: The Kang Dynasty te brengen. Dat wordt de vijfde film in de Avengers-saga.

Maar vandaag leren we, ondanks dat fans vermoed zullen hebben dat hij ook het vervolg Avengers: Secret Wars zou maken, hij dat niet zal doen.

Een andere regisseur
Deadline's Justin Kroll vertelde dat het plan is dat Cretton The Kang Dynasty regisseert en iemand anders Secret Wars maakt.

"Ik geloof dat [Borys Kit] dit genoemd heeft in zijn scoop, maar het lijkt erop dat het plan is dat Destin Kang regisseert en een andere regisseur ons Secret Wars brengt, in tegenstelling tot de Russo's die zowel Infinity War als Endgame hebben gemaakt," aldus Kroll.

Daarmee wordt een soort traditie verbroken in het Marvel-universum, waarbij regisseurs telkens twee Avengers-films op rij regisseren.

Enkele maanden geleden vertelden de Russo-broers nog dat ze het ergens wel zouden zien zitten om een Secret Wars-film te maken. Maar Marvel Studios-baas Kevin Feige vertelde recent nog dat de twee niet betrokken zijn bij het project. "Ze zijn er niet aan verbonden, daar zijn ze heel duidelijk over geweest", aldus Feige.

NieuwsFilm

meest populair