Succesfilm van Netflix krijgt een vervolg en spinoff

Succesfilm van Netflix krijgt een vervolg en spinoff

Ryan Gosling keert terug als hoofdpersonage Sierra Six.

Netflix heeft officieel het groene licht gegeven voor een vervolg op en een spinoff-serie van Joe & Anthony Russo 200 miljoen dollar kostende actie-thriller The Gray Man. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een spinoff-film.

De gebroeders Russo nemen opnieuw plaats in de regiestoelen van de sequel, waarin Ryan Gosling opnieuw de titulaire rol zal spelen. De Russo's produceren daarnaast via hun productiemaatschappij AGBO in samenwerking met Mike Larocca, Joe Roth en Jeffrey Kirschenbaum.

The Gray Man geldt sinds de release afgelopen vrijdag al meteen als een dikke hit. De film was de best bekeken film in 92 landen en kreeg een score van 91% op Rotten Tomatoes. Critici waren minder enthousiast met 48%.

Een verandering aan de sequel is dat het script nu enkel door Stephen McFeeley wordt geschreven. De eerste film schreef hij samen met zijn vaste schrijfpartner Christopher Markus. Het vervolg zal naar verluidt het boek van Mark Greany meer als bronmateriaal gebruiken.

Het script van de spinoff-serie, waarvan het onderwerp nog onbekend is, wordt geschreven door Paul Wernick en Rhett Reese. Deze serie moet R-rated worden.

NieuwsFilm

meest populair