Marvel Studios denkt al aan een extra 'Avengers'-film

Marvel Studios denkt al aan een extra 'Avengers'-film

De jonge Avengers zullen ooit samenkomen.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Marvel Studios werkt aan twee grote Avengers-films die het Multiverse Saga moet gaan afronden. Dit zijn Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars, Maar er lijkt nog een derde Avengers-project aan te komen.

Na de officiële Hall H-presentatie tijdens Comic Con werd Marvel Studios-baas Kevin Feige uitgebreid geïnterviewd. In gesprek met MTV News liet Feige weten dat ze zeker kijken naar de toekomst van de jonge Avengers die reeds zijn geïntroduceerd.

"We hebben... we herinneren mensen een beetje aan alle geweldige personages die we in Phase 4 hebben geïntroduceerd," zei Feige in onderstaande video, "en een beetje waar die personages naartoe gaan en hoe ze hun eigen teams vormen."

Veel teams in het MCU
Naast de Avengers en de Guardians zien we over een tijdje ook de Thunderbolts. Een ander team die zomaar in beeld kan komen zijn de Young Avengers. Wie weet wordt dit wel een Disney+-serie, en dan met personages als Kate Bishop, Cassie Lang, Billy Kaplan en Tommy Shepherd, America Chavez en Kid Loki.

Mogelijk horen we tijdens D23 in september meer over de Marvel/Disney+-series die in Phase 5 en 6 gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair