'Avengers 5' en 'Avengers 6' bevestigd: dit zijn de titels!

'Avengers 5' en 'Avengers 6' bevestigd: dit zijn de titels!

De films komen allebei in 2025 uit in de bioscoop.

Na Avengers: Endgame kregen we van Marvel Studios te horen dat er voorlopig geen nieuwe Avengers-film meer zou komen. Dat voelde wel gek, want die films dienden tot nu toe als culminatie van de verhalen van een fase in de plannen van de filmstudio.

Maar de afgelopen jaren bleef Marvel Studios stil rond de volgende Avengers-film. Dat maakte Phase 4 ergens ook wel apart, want helden als Captain Marvel, Sam Wilson en Doctor Strange werden meer naar het voorfront gebracht en Moon Knight en Shang-Chi debuteerden samen met vele anderen. Het was vooral de vraag welke vijand groot genoeg zou zijn om hen bij elkaar te brengen.

De nieuwe Avengers-films
De introductie van Kang voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania en de verkenning van het multiversum bracht echter al een indicatie van wat er komen zou. En nu weten we het zeker.

Marvel Studios heeft namelijk bekend gemaakt dat er een vijfde en zesde Avengers-film komen. De titels zijn ook al bekend: Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars.

Avengers: The Kang Dynasty is op 2 mei 2025 te zien en de film Avengers: Secret Wars iets later dat jaar, op 7 november 2025.

Daarmee is ook duidelijk dat het multiversum en Kang heel belangrijk zijn voor de plannen in deze fase van het MCU. Hieronder de titellogo's:



NieuwsFilm

meest populair