Hoe Marvel-baas Kevin Feige de volgende 'Avengers'-films gaat teasen

Hoe Marvel-baas Kevin Feige de volgende 'Avengers'-films gaat teasen

De producent kiest voor een duidelijke aanpak om fans warm te maken voor de volgende grote eventfilms.

Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, stond zaterdag op het podium van Hall H bij de San Diego Comic-Con voor een presentatie over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Na afloop lichtte hij voor de camera van Comicbook.com zijn plannen nog eens extra toe.

Volgens Feige worden de aankomende fasen heel anders dan de Infinity Saga, die bestond uit fase een tot en met drie.

"We hadden al snel door [bij het plannen van deze nieuwe fasen] dat deze anders worden dan de eerste drie. Er verschijnen meer projecten per jaar en we maken ook meer films en series", vertelt hij na afloop van zijn presentatie aan Comicbook.com.

Avengers Assemble
De volgende Avengers-films - The Kang Dynasty en Secret Wars, die beide in 2025 moeten verschijnen - laten nog even op zich wachten. De producent heeft daar een goede reden voor.

"[Gezien onze plannen], voelde het niet juist om snel toe te werken naar een nieuwe Avengers-film, waarin alles samenkomt", licht hij toe. "Sowieso zijn al onze films tegenwoordig al erg groot en bevatten deze al personages uit meerdere reeksen".

Nieuwe Thanos
Marvel staat bekend om de extra scènes tijdens en na de aftiteling. Deze bevatten soms een grap, maar zijn soms ook bouwstenen voor het grotere geheel. Zo werd in de eerste drie fasen onder meer de komst van Thanos geteased. De Thanos van de nieuwe fasen wordt Kang.

"We willen niet dat alle bonusscènes hetzelfde zijn. Sommige zullen de toekomst opzetten en andere niet", vertelt Feige. 'We hebben al veel opgezet voor het aankomende overkoepelende verhaal. Hopelijk genieten mensen vooral van de rit die we voor ze in petto hebben".

NieuwsFilm

meest populair