Helaas: geliefde Marvel-regisseurs keren niet terug voor nieuwe 'Avengers'-films

Helaas: geliefde Marvel-regisseurs keren niet terug voor nieuwe 'Avengers'-films

Marvel Studios verkent andere routes.

Nee. Je mag wel hopen op de terugkeer van Joe en Anthony Russo als regisseurs voor Marvel Studios, helaas komt die hoop niet uit.

De twee brachten ons tot nu toe vier projecten in het Marvel Cinematic Universe, en vertelden vaker dat ze graag terug willen keren, maar dan bijvoorbeeld voor Secret Wars. Alleen gaat dat nu niet gebeuren.

Twee nieuwe Avengers-films
Marvel-baas Kevin Feige onthulde zaterdagnacht tijdens het gigantische Hall H-panel van zijn filmstudio wat de titels van de twee volgende Avengers-films zijn. Het jaar 2025 brengt ons eerst Avengers: The Kang Dynasty en daarna Avengers: Secret Wars.

Helaas zijn de twee Russo's ondanks de goede hoop die ontstaan zal zijn door deze aankondiging, niet betrokken.

"Ze zijn er niet bij betrokken. Daar zijn ze heel duidelijk over geweest. We houden van hen en zij houden van ons. En we willen iets vinden om samen te maken," aldus Feige tegenover Deadline.

Eerder deze maand zeiden de Russo's nog dat ze echt niet betrokken zijn bij een Marvel-project. Joe: "Het is grappig, want om duidelijk te zijn, er zijn geen gesprekken op dit moment." Hij zei ook: "We hebben geen gesprekken gehad over waar ze ook maar mee bezig zijn, omdat we het immens druk hebben gehad met onze eigen planning."

NieuwsFilm

meest populair