Anne Hathaway lucht haar hart op opvallende  manier

Anne Hathaway lucht haar hart op opvallende manier

Anne Hathaway geeft spontaan tips om te ontstressen en meer te genieten van je tijd

Anne Hathaway is te gast in The Kelly Clarkson Show. Beiden zien er waanzinnig uit in mooie, kleurige zomerjurken. En beiden bespreken ineens onderwerpen die zij normaal niet bespreken. Een zeldzaam, ongewoon interview dus.

De actrice uit onder meer The Witches, The Devil Wears Prada en The Dark Knight Rises heeft op een vraag van Kelly daarop een tip die elk van ons mee kan nemen in deze drukke tijden. Natuurlijk zijn er veel meer tips, maar een tip om te ontstressen is de volgende, vertelt de Oscar-winnares:

"Het leven is zoals het gaat. En soms is het allemaal teveel. Wat ik dan fijn vind om te doen, is een tijdje klakkeloos van alles op een briefje te zetten. Met een kaarsje aan. Dat briefje verbrand je meteen. En klaar."

"Het mooie is, dat het helpt je hoofd leger te maken. Je komt meer in balans, omdat je van je afschrijft en die gedachten tot as ziet vergaan."

Ouder worden
Anne Hathaway zal eerdaags te zien zijn in de nieuwe Barbie-film. Zij wordt veertig jaar en geeft aan dat ouder worden gemakkelijker gaat.

"Ik voel mij comfortabel en dankbaar. Het leven wordt gemakkelijker. En ik denk dat het komt door de vrienden om mij heen. Van verschillende generaties. Ik ben mij denk ik daarom van bewust dat ik misschien over de helft van mijn leven heen ben. En dat ik juist moet genieten van het moois om mij heen."

"De wereld is de wereld, zoals het is. Als je kunt kiezen voor blijdschap, dan mag je daarvoor kiezen. Alles komt in seizoenen. Het gaat op en neer."

Het spontane interview met Kelly Clarkson kun je hieronder en op YouTube bekijken.



NieuwsFilm

meest populair