'Ocean's Twelve'-actrice moest bij de Britse koningin komen

'Ocean's Twelve'-actrice moest bij de Britse koningin komen

Catherine Zeta-Jones met haar gezin op bezoek bij de Britse koningin

Mensen vergeten soms dat Catherine Zeta-Jones uit Groot-Brittannië komt. Op haar Instagram post de Oscar-winnares een mooie herinnering aan een bijzondere dag. Zij mocht met haar gezin op bezoek komen bij de Britse koningin en werd voor haar filmwerk en humanitaire hulp benoemd tot Commander of the Order of the British Empire.

Het filmpje komt van een interview met Vogue en laat het moment in Buckingham Palace zien. Catherine Zeta-Jones post bij het filmpje:

"Als er iets is dat je van mij moet weten, is dat ik een trotse Brit ben! Deze video komt van een interview met Vogue Magazine vorig jaar. Ik ben altijd blij mijn momenten met jullie te mogen delen."

Oneindige eer
Catherine vertelt in het filmpje dat het een oneindige eer was dat zij door de koningin ontvangen werd. Het was een bijzondere dag voor haar, haar man, de acteur Michael Douglas, en dochter en zoon.

"We droegen allemaal hoeden, want dat doe je op zo'n dag. Ik had een simpel, maar geraffineerd pak aan. Heel fijn zilver."

De Ocean's Twelve actrice en haar gezin zien er prachtig uit. Zij zal eerdaags te zien zijn in de serie National Treasure: Edge of history.

Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair