Gênante blooper voor prachtige Selena Gomez

Gênante blooper voor prachtige Selena Gomez

Leuk zo'n oma die heerlijk persoonlijke vragen stelt, terwijl je een filmpje maakt

De bloedmooie Selena Gomez zette gisteren op TikTok een grappige blooper online. Ze filmde voor het merk Rare Beauty een stukje over make up.

In het filmpje draagt zij een casual zwart shirt. Haar ogen zijn al opgemaakt. Op het moment dat zij de contouren rond haar lippen aanzet, vraagt haar oma nietsvermoedend op de achtergrond:
"Dus hoe maakte je het uit met die jongen?"

De sprekende ogen van Selena Gomez worden groot, terwijl zij door probeert te gaan met haar video en mompelt: "Ik vertel het je zo."

Dan realiseert zij zich de erg persoonlijke vraag van haar oma en dat het filmpje niets wordt zo. De vraag is te gênant. Selena twinkelt. Stil lacht ze, kijkt weg en het filmpje eindigt. Voor degenen die video's maken in huis met anderen thuis erg herkenbaar!

Liefdesleven
Het liefdesleven van Selena Gomez is dus niet alleen een vraag voor haar fans en paparazzi. Ook oma wil weten waar zij staat. En natuurlijk is er hilarisch commentaar. Zo vragen verschillende mensen: "Ja, vertel eens. Hoe maakte jij het uit?"

Het kan in elk geval geen Justin Bieber of The Weeknd zijn geweest, want die relaties zijn al een tijd terug beëindigd.

Achter schermen
De zangeres en actrice vind je tegenwoordig steeds vaker achter de schermen als producer. Ook spreekt zij films in, zoals Hotel Transylvania. Ze heeft een hoofdrol in de serie Only murders in the building.

De blooper op TikTok vind jij hieronder.

@selenagomez #rarebeauty @Rare Beauty ♬ original sound - Selena Gomez


Natuurlijk vind je ook het uiteindelijke resultaat online. De video-editor heeft keurig langs het pijnlijke moment geknipt.

@rarebeauty Founder @Selena Gomez wears the NEW Kind Words Lip Collection in Creative 🤗 #rarebeauty #usekindwords #selenagomez #lipstick #lipliner #liproutine #liphack ♬ original sound - Rare Beauty


NieuwsFilm

meest populair