Pikant gerucht: Marvel-sterren Chris Evans en Scarlett Johansson hebben het vaak samen gedaan

Pikant gerucht: Marvel-sterren Chris Evans en Scarlett Johansson hebben het vaak samen gedaan

Een nieuwe serie sappige roddels van de populaire Insta-pagina Deuxmoi.

Duiken Chris Evans en Scarlett Johansson regelmatig met elkaar onder de lakens? Als we deze nieuwe roddels, in de wereld geslingerd door het populaire Instagram-kanaal Deuxmoi, mogen geloven wel.

De twee zouden onder meer enkele jaren geleden zijn 'betrapt' in een brasserie in New York City toen ze erg klef met elkaar aan het doen waren. In die tijd was Johansson verloofd met komiek Colin Jost; inmiddels haar partner.

Hele carrière al
Volgens de anonieme bronnen van Deuxmoi zouden Evans en Johansson zeker in het begin van hun carrière regelmatig met elkaar het bed hebben gedeeld.

Ook in hun Marvel-tijd (Evans speelde Captain America en Johansson de rol van Black Widow in de populaire superheldenfilms) zouden ze het bovengemiddeld gezellig samen hebben gehad.

Goede vrienden
Toch moeten we deze roddels met een korrel zout nemen. Evans en Johansson zijn beiden al erg lang in Hollywood actief en werken letterlijk sinds hun tienerjaren samen. De twee zijn duidelijk goed bevriend en zover we officieel weten ook niet meer dan dat.

Deze roddel doet ook erg denken aan het gerucht dat hetzelfde Insta-kanaal gisteren verspreidde over Ben Affleck en Jennifer Lopez. Daarover kun je hier meer lezen.

NieuwsFilm

meest populair