Schokkende onthulling: Ben Affleck en Jennifer Lopez gingen al veel eerder vreemd met elkaar

Schokkende onthulling: Ben Affleck en Jennifer Lopez gingen al veel eerder vreemd met elkaar

Roddels, roddels, roddels.

Er is een nieuw - en vrij spannend - gerucht verschenen over het vorig weekend getrouwde sterrenkoppel Ben Affleck en Jennifer Lopez. Volgens het bekende roddelkanaal Deuxmoi op Instagram zouden de twee elkaar jarenlang stiekem hebben gezien.

Affleck en Lopez zouden onder meer tussen 2012 en 2013 meerdere keren 'met elkaar hebben geslapen' in een chic hotel in Los Angeles.

Een medewerker van het desbetreffende hotel heeft dat aan het kanaal doorgegeven. Deuxmoi heeft zelf ook meerdere verhalen hierover opgevangen.

Friends with benefits?
De twee waren tussen 2002 en 2004 ook al samen én verloofd, maar besloten daar destijds dus een punt achter te zetten. Ze zouden toen onder meer uit elkaar zijn gegaan omdat ze alle media-aandacht niet meer trokken.

Wel schijnen de sterren altijd goed bevriend te zijn gebleken en, als we dit nieuwe gerucht dus mogen geloven, zelfs wel meer dan dat.

En mocht deze kloppen, dan zouden zij dus beiden vreemd zijn gegaan, tenzij ze op dat moment een open relatie hadden (wat natuurlijk ook kan). Affleck was destijds immers samen met Jennifer Garner en Lopez met acteur Casper Smart.

Huwelijksreis
Vorig weekend verzegelden Affleck en Lopez hun liefde voor elkaar officieel door in het huwelijksbootje te stappen. Dat deden ze in Las Vegas.

Op dit moment zijn Affleck en Lopez op een romantische vakantie in Parijs. Die Franse stad staat natuurlijk bekend als de stad van de liefde. Sommige roddelmedia vermoeden dat dit tripje zomaar eens hun officiële huwelijksreis zou kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair