De helden van 'Deadpool' en 'Logan' vinden hun Disney+ rating een lachertje

De helden van 'Deadpool' en 'Logan' vinden hun Disney+ rating een lachertje

Hugh Jackman en Ryan Reynolds hebben zelf een boodschap voor Disney+ en elkaar

Disney+ voegt nu ook R-ratings toe op het kanaal. Deadpool en Logan zijn één van de eerste. De ratings vinden verschillende sterren als Ryan Reynolds en Hugh Jackman twijfelachtig. Zeker bij de Disney-films.

Natuurlijk is dit het moment voor Hugh Jackman en Ryan Reynolds om hun haat-liefdeverhouding op Instagram weer aan te halen. Tijd voor een paar kwinkslagen!

Weken eerder eerste signaal
Ryan Reynolds gaf al weken eerder een signaal af op Instagram en TikTok met een filmpje waarin allerlei momenten van hem en Hugh de afgelopen jaren gevangen zijn met de tekst:

"Gast, Disney kocht Fox vier jaar geleden al op. Het is tijd om verder te gaan."

Bij zijn post volgt de tekst:

"Voel je je al beter Hugh?"



Na definitief besluit
Ryan staat bekend om zijn sarcasme als vader als het gaat om Disney-films. Hij vindt ouderschap al zwaar genoeg, en al helemaal overgeleverd te zijn aan meezingliedjes en eindeloze herhalingen.

Gisteren volgde dan ook een cynische tekst richting allerlei ratings op films van Disney+. De tekst van de R-rating in de post is onder meer aangepast naar:

"Onder de 17 jaar moet één ouder mee kijken of zeven mensen die voogd zijn," overdreven verwijzend naar de zwaarte van toezicht houden.

Ook zegt Ryan, waarschijnlijk verwijzend naar het effect van de bekende Disney-animatie op ouders en kinderen:

"Ben redelijk overtuigd dat die diamanten niet zonder geweld komen."

Ryan maakt het helemaal bont door bij zijn post te vermelden:

"We worden verondersteld te melden dat Deadpool en Logan de eerste films zijn met een R-rating bij Disney+. Maar we weten allemaal dat sommige Disney-films al een R-rating moeten hebben door de blijvende trauma die zij veroorzaken."



Iets subtieler
Hugh Jackman pakt het iets subtieler, maar niet minder ludiek aan. Op de foto troost Hugh zijn maatje Ryan in een Deadpool-kostuum, terwijl hijzelf een badjas aan heeft. De post meldt droog

"Dank Disney+ voor het toevoegen van Deadpool en Logan als eerste films met R-rating op jullie platform. Wij accepteren het zoals het is, al is jullie keus twijfelachtig."



NieuwsFilm

meest populair