'Geen behoefte aan een vrouwelijke James Bond,' zegt zwoele agente uit 'No Time To Die'

'Geen behoefte aan een vrouwelijke James Bond,' zegt zwoele agente uit 'No Time To Die'

James Bond is een verhaal over een man in zijn fantasierijke wereld, volgens Ana de Armas

Het zal altijd Mr. Bond blijven. Een vrouwelijke James Bond is niet nodig, als het ligt aan Ana de Armas. Deze zwoele actrice had een cameo vorig jaar in No time to die. Zij speelde een CIA-agente. In een interview met The Sun deelt zij haar opmerkelijke mening.

"Er is geen behoefte aan een vrouwelijke James Bond. Het is niet nodig om een karakter te stelen en het over te nemen. James Bond is een verhaal. Die man leidt jou naar zijn fantasierijke wereld."

Weinig verhullend
De 34-jarige Ana de Armas speelde een sensuele vijf minuten in de film, gehuld in een weinig verhullend jurkje. Zij vindt het volgende voor vrouwen wel belangrijk voor die actiefilms:

"Wat ik wel zou willen zien, is dat de vrouwelijke rollen wel op een andere manier geschreven worden. Naast die mannelijke James Bond, die gewoon een man mag blijven."

"De vrouwelijke rollen mogen meer van betekenis zijn dan nu. Vrouwen mogen meer erkenning krijgen. Dat is denk ik interessanter dan een vrouwelijke James Bond starten naast de mannelijke versie."

Opmerkelijk
De opmerkelijke Ana de Armas vind je op het moment in de film The Gray Man en de serie Blonde. Het artikel in de Daily Mail vind je hier.

NieuwsFilm

meest populair