Titels voor volgende grote Marvel-films lijken al onthuld

Titels voor volgende grote Marvel-films lijken al onthuld

Deze week veel officieel nieuws vanuit San Diego!

Vandaag barst Comic Con in San Diego los een op zaterdag heeft Marvel Studios zijn grote panel. Tijdens dat moment zal de studio heel wat nieuwtjes onthullen over het aankomende films en series in het Marvel Cinematic Universe.

Deadline heeft nu enkele eerste details over wat er gaat komen. De betrouwbare website zegt zelfs al te weten welke titels twee van de aanstaande films krijgen.

The Blade en The Mutants
Tijdens de Hall H-presentatie zou Marvel Studios gaan onthullen dat de de geplande Blade-film de titel The Blade krijgt en dat de aangekondigde X-Men film de titel The Mutants zal dragen. De laatste is ergens wat opvallend aangezien we redelijk recent nog de Marvel-flop The New Mutants kregen.

Met de titel The Blade lijkt Marvel Studios enige afstand te nemen van de Blade-trilogie die rond de millenniumwisseling verscheen. In The Blade zien we in plaats van Wesley Snipes nu tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali als Eric Brooks a.k.a. de daywalker Blade.

Verwacht komende dagen veel meer nieuws over de films van Marvel en DC en andere genrefilms en -series, dus houd FilmTotaal en SerieTotaal goed in de gaten!

NieuwsFilm

meest populair