Deze spannende thriller is sterk bekeken op Netflix

Deze spannende thriller is sterk bekeken op Netflix

'Hotel Mumbai' maakt indruk op Netflix.

Sinds vorige week staat Hotel Mumbai, een film over de terroristische aanslagen in Mumbai in 2008, op Netflix. Inmiddels staat deze heftige thriller op plek 6 in de Netflix Top-10.

Hotel Mumbai is het regiedebuut van filmmaker Anthony Maras. Hij heeft een ijzersterke, maar aangrijpende thriller afgeleverd, die kon rekenen op een hoop positieve recensies.

'Rauw en realistisch'
FilmTotaal-recensent Lukas Schröder gaf Hotel Mumbai 4 sterren. In zijn review schreef hij onder meer het onderstaande:

"Hotel Mumbai is voor kijkers die een ongemakkelijke kijkervaring niet schuwen [...] [en is] een rauw en realistische weergave van een afgrijselijke ervaring. Dat dit lukt is een compliment aan de acteurs en met name de getalenteerde regisseur, wiens debuutfilm alle verwachtingen overtreft en nog lang bijblijft".

Hotel Mumbai (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Maras | Cast: Armie Hammer, Dev Patel, Nazanin Boniadi, e.a. | Let op: In deze film wordt terroristisch geweld expliciet en realistisch in beeld gebracht
Dit aangrijpende verhaal is gebaseerd op de aanslagen in Mumbai in 2008 en gaat over de mensen en gebeurtenissen in het vijfsterrenhotel Taj Mahal Palace Hotel tijdens vier dagen van afgrijselijk terreur.



Interesse in deze film? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair