Prime Video-abonnees scoren goed met 12 nieuwe films

Prime Video-abonnees scoren goed met 12 nieuwe films

Prime Video maakt er weer een feestje van hoor.

Twaalf nieuwe films op Prime Video. Dat is de oogst van een nieuwe week op de streamingdienst van Amazon. Nu nog wachten op de lancering van de grootste toevoeging aan de streamingdienst over anderhalve maand: Lord of the Rings!

Verliefd op Cuba (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Abbey Hoes, Maarten Dannenberg, Barbara Sloesen, Jan Kooijman
Een moeder komt erachter dat haar dochter niet alleen een nieuwe relatie met een Cubaan heeft, maar dat ze ook op het punt staat te trouwen. Haar moeder is vastbesloten daar een stokje voor te steken.

Mees Kees op kamp (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bredero | Cast: Felix Osinga, Brent Thomassen, Martijn Fischer, Mara van Vlijmen
In deze vervolgfilm op het zeer succesvolle Mees Kees, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens hun schoolkamp. Wanneer de strenge directrice Dreus plotseling het kamp moet verlaten, is het aan Mees Kees om alles in goede banen te leiden. Maar of dat goed gaat...

Mees Kees op de planken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bredero | Cast: Hannah Hoekstra, Willem Voogd, Mara van Vlijmen, Hero Muller
Mees Kees op de Planken laat zien hoe de klas van Mees Kees een heel saai toneelstuk moet voorbereiden. Als de directrice erachter komt dat hij een eigen draai daaraan heeft gegeven, moet hij terug naar de kleuters. Dat leidt tot veel rumoer onder zijn eigen leerlingen.

Mees Kees langs de lijn (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aniëlle Webster | Cast: Elisa Beuger, Maurits van Brakel, Raymonde de Kuyper, Leendert de Ridder
Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt Dreus hem als coach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Het is maar goed dat de klas zo bruist van het talent. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.

Mees Kees in de Wolken (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martijn Smits | Cast: Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries, Raymonde de Kuyper, Jochen Otten
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Mees Kees (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bredero | Cast: Felix Osinga, Brent Thomassen, Sanne Wallis de Vries, Willem Voogd
Voor Tobias komt Mees Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd. Door de juf werd hij om niets de klas uitgestuurd. Ook kreeg hij vaak strafwerk. Raar, want Tobias is namelijk best slim, heel vrolijk en supergrappig. Mees Kees geeft heel anders les dan de juf. Dat is omdat hij nog stagiair is. Gelukkig helpen de kinderen hem met lesgeven. Met biologie kijken ze bijvoorbeeld Spiderman en met rekenen zetten ze de tafels op z'n kop. Al bloeit Tobias door de aanwezigheid van Mees Kees op, Kees merkt dat er iets met Tobias is. Hij heeft nooit brood mee bijvoorbeeld. Dat komt omdat zijn vader dee-oo-oo-dee is en zijn moeder de hele dag in bed ligt. Mees Kees ontfermt zich over Tobias. Hij deelt zijn boterhammen met het heerlijke omeletje van zijn moeder met hem, neemt Tobias mee uit flipperen en laat hem gezellig 'nablijven'. De strenge directrice Dreus vindt het maar niets...

Mannen van Mars (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hans Somers | Cast: Cynthia Abma, Daniël Boissevain, Frederik Brom, Daniël Brongers
Drie veertigers worden op buitengewoon herkenbare manier geconfronteerd met het feit dat ze geen tieners meer zijn.

Doris (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Albert Jan van Rees | Cast: Peter Blok, Peter Blok, Guy Clemens, Jeroen De Man
Doris Doorenbos is een gescheiden vrouw met twee kinderen. Op de vooravond van haar 45ste verjaardag, bedenkt ze zich dat haar leven op een dood punt is beland. Vastbesloten, begint ze daar iets aan te doen.

Don't Make Me Go (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hannah Marks | Cast: John Cho, Mia Isaac, Kaya Scodelario, Josh Thomson
Bij Max wordt een levensbedreigende hersentumor ontdekt. Hierop neemt de alleenstaande vader zijn tienerdochter Wally mee op een roadtrip om haar moeder terug te vinden die hen jaren geleden in de steek liet. Onderweg poogt hij haar vele levenslessen mee te geven.

Die in a Gunfight (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Collin Schiffli | Cast: Diego González Boneta, Alexandra Daddario, Justin Chatwin, Wade Allain-Marcus
Ben en Mary zijn twee noodlottige geliefden. Ze delen het verlangen om de grenzen van hun levens te overschrijden, wat hun passie aanwakkert en leidt tot een strijd om hun liefde. Op de achtergrond domineert bedrijfsspionage, wraak en een langdurige vete tussen hun families.

Astérix: Le domaine des dieux (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Clichy, Alexandre Astier | Cast: Roger Carel, Lorànt Deutsch, Laurent Lafitte, Alexandre Astier
Asterix en Obelix nemen het op tegen Julius Caesar die probeert om hun dorp voor eens en altijd met de grond gelijk te maken.

Cagefighter (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jesse Quinones | Cast: Gina Gershon, Brenna Coates, Chuck Liddell, Georgia Bradner
Reiss Gibbons mag zichzelf de beste vechter noemen die ooit in de kooi is gestapt. Maar wanneer de slimme promotor Max Black hem uitdaagt het op te nemen tegen superster Randy Stone, komt Reiss in de zwaarste strijd van zijn leven terecht.

NieuwsFilm

meest populair