3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Last Night in Soho (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, e.a. | Te zien op: Prime Video
Modestudente Eloise, een vrij ongemakkelijk type, betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet Sandie, een uitdagende jonge vrouw die het destijds probeerde te maken als zangeres. Eloise merkt al snel dat niets is wat het lijkt en is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Netflix
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.

The Batman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Te zien op: HBO Max
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar geleden met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair