De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Persuasion (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carrie Cracknell | Cast: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, e.a.
Anna Elliot liet zich acht jaar geleden door haar familie overhalen om niet te trouwen met haar grote liefde Frederick Wentworth vanwege zijn bescheiden afkomst. Daar zit ze nog altijd mee. Wanneer hij weer opduikt, blijkt hun verleden nog altijd zeer te doen. De grote vraag is of Elliot deze tweede kans op ware liefde aangrijpt.

The House with a Clock in Its Walls (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eli Roth | Cast: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett, e.a.
Na de dood van zijn ouders, gaat Lewis bij zijn oom Jonathan wonen. Hij heeft een oud, krakend huis. Lewis komt erachter dat zijn oom een tovenaar is en diens buurvrouw Florence een heks. Samen gaan ze op zoek naar een tikkende klok in het huis, die door een boosaardige concurrent is verstopt om de wereld te vernietigen.

Für Jojo (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Ott | Cast: Caro Cult, Nina Gummich, Steven Sowah, e.a.
Jojo en Paula zijn onafscheidelijke beste vriendinnen sinds hun kindertijd. In Berlijn genieten ze van hun leven als jonge alleenstaande vrouwen. Maar wanneer Jojo verliefd wordt op een jongeman uit haar geboortestad, stort Paula's wereld in. Ze doet er vervolgend alles aan om Jojo's huwelijk te saboteren.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair