Merkwaardig: dit is wat in ongenade gevallen Armie Hammer nu doet

Merkwaardig: dit is wat in ongenade gevallen Armie Hammer nu doet

De eerst zo geliefde acteur is diep gevallen.

Armie Hammer was enige tijd een grote naam in Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in films als The Social Network en Call My By Your Name. De in ongenade gevallen Hammer doet nu echter iets heel anders.

In juli 2020 vroeg zijn vrouw de scheiding van Hammer aan. Enkele maanden later kwam de acteur flink onder vuur te liggen, nadat diverse vrouwen hem van seksueel misbruik beschuldigden. Ook ontstond er de nodige ophef rond schokkende privéberichten, over o.a. kannibalisme en verkrachting, die hij enkele jaren geleden naar verschillende vrouwen via Instagram zou hebben gestuurd.

Verdwenen
Hammer liet zich vervolgens in een verslavingskliniek opnemen, maar vertrok na enige tijd daar te hebben gezeten. Hij was echter niet meer welkom in Hollywood en dus iets heel anders gaan doen.

Een tijdje geleden ging het gerucht de ronde dat Armie Hammer werkt als conciërge op de Kaaimaneilanden, maar dit klopt niet helemaal. De oud-acteur verkoopt er namelijk vakantiewoningen.

Blut
Zo zegt een anonieme bron: "Hij werkt voor een soort van vakantieverblijf. Wat hij de hele dag doet is mensen opbellen vanuit een kantoorhokje. De waarheid is dat Hammer zo goed als bankroet is. Hij probeert zijn dagen te vullen door geld te verdienen voor zijn familie".

Dit is natuurlijk een groot verschil met zijn eerdere levensstijl. Hammer zou normaalgesproken terugkeren voor een Call Me By Your Name-sequel en hij werd zelfs genoemd als de mogelijke nieuwe James Bond. Het lijkt er echter op dat we hem niet snel weer zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair