Veelbelovend nieuws voor 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' met Ana de Armas

Veelbelovend nieuws voor 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' met Ana de Armas

Een Oscarwinnaar voegt zich bij de productie.

Emerald Fennell, die de Oscar won voor het script van haar film Promising Young Woman, zal haar medewerking verlenen aan Ballerina, de John Wick-spinoff waarin Ana de Armas de hoofdrol zal spelen.

Fennell werkt samen met John Wick: Chapter 3 - Parabellum-scenarist Shay Hatten en regisseur Len Wiseman om het script naar een hoger niveau te brengen. Een beetje zoals Phoebe Waller-Bridge dit deed voor de meest recente Bond-film No Time to Die.

Poetsbeurt voor het script
In de film zien we de Armas als een jonge vrouwelijke huurmoordenaar die wraak wil nemen op degenen die haar familie hebben uitgemoord. De Armas was overigens degene die aan Elle onthulde dat Fennell was ingehuurd op haar verzoek.

Naast Promising Young Woman was Fennell ook showrunner van het tweede seizoen van Killing Eve en zagen we haar als actrice de rol van Camilla Parker Bowles spelen in het vierde seizoen van The Crown.

Ballerina zal pas verschijnen nadat John Wick: Chapter 4 de bioscopen heeft bereikt. Die film gaan we (eindelijk) zien in maart 2023.

NieuwsFilm

meest populair