Marvel Studios-fans houden het echt niet meer na nieuwste onthulling

Marvel Studios-fans houden het echt niet meer na nieuwste onthulling

Ms. Marvel heeft fans dolblij gemaakt.

Let op: Dit artikel bevat GROTE SPOILERS voor de finale van de serie Ms. Marvel. Lees dus alleen verder als je daar okay mee bent.

Marvel Studios-fans zijn dolblij met het einde van de serie Ms. Marvel. Dat refereert namelijk naar de X-Men, de geliefde mutanten van Marvel Comics die we al langere tijd verwachten te zien in het Marvel Cinematic Universe.

Ms. Marvel is de nieuwste toevoeging aan de franchise. Daarin volgen we de Pakistaanse tiener Kamala Khan, een fan van Captain Marvel, die ontdekt dat ze superkrachten heeft. De finale beantwoordt een en ander over haar krachten.

Ms. Marvel-einde
In de finale van Ms. Marvel legt Bruno uit dat hij de genen van Kamala bekeken heeft en die van haar vergeleek met haar familie. Volgens Bruno is er iets anders aan haar genetica, het is "net een mutatie", gevolgd door het themalied van X-Men: The Animated Series (althans, een variant), waarmee duidelijk is dat we hiermee de eerste mutant van het MCU te pakken hebben!

Het is al langere tijd bekend dat mutanten naar het MCU komen, maar dit hadden fans duidelijk niet zien aankomen.

Na de finale van Ms. Marvel lieten heel wat fans weten hoe blij ze hiermee zijn, met name ook de tease van de geliefde serie X-Men: The Animated Series, wat voor fans een hint is van de richting waar men op wil:



NieuwsFilm

meest populair