Ludacris wil dat 'Fast & Furious'-franchise oneindig doorgaat

Ludacris wil dat 'Fast & Furious'-franchise oneindig doorgaat

Verwacht een hele hoop spinoffs en dergelijke in de toekomst.

Fast & Furious-ster Ludacris heeft laten weten dat het, als het aan hem ligt, nog lang niet is afgelopen met de ronkende franchise na Fast X en het geplande elfde deel. Ludacris maakte voor het eerst zijn opwachting als Tej Parker in 2 Fast 2 Furious uit 2003.

De rapper/acteur zal ook weer te zien zijn in het tiende deel van de franchise, naast andere oudgedienden als Vin Diesel, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Nathalie Emmanuel en Charlize Theron. Daarna moet er met Fast & Furious 11 een definitief einde komen aan de 'hoofd-franchise'. Daarna is het nog afwachten wat Universal met hun kaskrakende franchise gaat doen.

Tijdens een recent interview met Fatherly werd Ludacris gevraagd hoe hij de toekomst ziet voor de Fast-saga. Hij reageerde daarop als volgt:

"Alle goede dingen komen tot een einde. We zijn nu bezig met Fast 10, en dat is het slotstuk. Maar dat betekent niet dat we er voor altijd klaar mee zijn toch? Kijk maar naar Jurassic Park. Daar kwam een einde aan, maar ze hebben het met een nieuwe insteek nieuw leven ingeblazen. Ik hoop dat er nooit een einde komt aan de Fast-franchise. Misschien kunnen onze kinderen de reeks ooit weer voortzetten, wie weet."

Fast X bereikt in de zomer van 2023 de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair