Marvel Studios gaat eind juli dubbel zoveel verklappen

Marvel Studios gaat eind juli dubbel zoveel verklappen

Op 22 en 23 juli veel nieuws over het MCU.

Sinds begin 2021 rolt Marvel Studios de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe uit. Deze fase in de franchise gaat over het introduceren van nieuwe helden en het afstand nemen van de Infinity Saga. Uiteraard is er ook de uitbreiding naar Disney+ met (animatie)series en specials.

Tijdens San Diego Comic Con eind deze maand zal Marvel Studios meer duidelijkheid gaan geven over de toekomst van het MCU, waarschijnlijk met de aankondiging van een nieuwe tijdlijn en eerste beelden uit titels die komende periode verschijnen.

Dubbel aanwezig op Comic Con
Even geleden werd al duidelijk dat Marvel Studios met het bekende Marvel-panel aanwezig zal zijn, maar daar komt er nu eentje bij. Er wordt namelijk met een extra panel inzage gegeven in de animatieseries van de studio geleid door Kevin Feige.

Er wordt waarschijnlijk meer prijsgegeven over animatieseries als What If...?, I Am Groot, X-Men 97, Marvel Zombies en Spider-Man: Freshman Year. De eerste serie krijgt waarschijnlijk snel een tweede seizoen en I Am Groot start in augustus.

De andere series werden verleden jaar aangekondigd en waarschijnlijk zit de vaart er al goed in. Het animatie-panel is op vrijdag 22 juli en de dag erna volgt het panel over de live action-plannen.

NieuwsFilm

meest populair