Disney+ voegde deze zes films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze zes films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod op Disney+.

Disney+ maakte er een redelijk weekje van, met Tigerland, de Making Of van Doctor Strange 2 en de drie flauwe Big Momma's House-films. We zetten het voor je op een rij.

Tigerland (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Schumacher | Cast: Colin Farrell, Matthew Davis, Clifton Collins Jr., Tom Guiry
Roland Bozz wordt na een periode van dwangarbeid toegevoegd aan een groep jonge soldaten die zich voorbereiden op de oorlog in Vietnam. Bozz haalt bij zowel zijn team als zijn superieuren het bloed onder de nagels vandaan. Als de groep naar Tigerland wordt gestuurd, de laatste stop voor de echte oorlog, blijkt dat Bozz de groep juist dichter tot elkaar brengt.

"Marvel Studios: Assembled" The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Regisseur Sam Raimi en de cast van Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengen het duistere verhaal van Marvel Studios samen tot leven.

Don't Say a Word (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Fleder | Cast: Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Skye McCole Bartusiak
Een bende kidnapt het dochtertje van pyschiater Conrad en houdt haar vast in een nare omgeving. Hij wordt gedwongen binnen een paar dagen een zwaargestoorde patiente aan het praten te krijgen die als enige de code weet die leidt naar een kostbare edelsteen. Zal de psychiater ook in extreme stress een vakman blijken?

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas, Michelle Ang
Malcolm moet opnieuw in actie komen wanneer zijn stiefzoon Trent getuige is geweest van een moord. Hij en Trent gaan daarom undercover op een kunstacademie voor jongedames, als Big Momma en Charmaine. Ondertussen zoeken ze door naar de moordenaar, maar die is ook op zoek naar hen.

Big Momma's House 2 (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Whitesell | Cast: Martin Lawrence, Nia Long, Emily Procter, Zachary Levi
Malcolm is terug als de brutaalste, grootste en gezelligste 'Momma' ooit. Hij moet dit keer helpen een nationale veiligheidsramp te voorkomen. Maar de ramp blijkt niets in vergelijking tot de undercover rol die hij dit keer als Big Momma moet spelen; nanny van de compleet gestoorde familie van de verdachte....

Big Momma's House (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Raja Gosnell | Cast: Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti, Jascha Washington
FBI-agent Malcolm gaat undercover om een bankrover te kunnen pakken. Hij moet zich vermommen om het vertrouwen te winnen van het vriendinnetje van de bankrover. Hij transformeert zichzelf in een dikke oudere dame: Big Momma.

NieuwsFilm

meest populair