Deze films worden nu erg sterk bekeken op Netflix

Deze films worden nu erg sterk bekeken op Netflix

Verschillende nieuwe grote films in de toplijst.

Vandaag schreven we al dat de documentaire Girl in the Picture van documentairemaker Skye Borgman op de eerste plek in de Netflix Top 10 staat. Maar er zijn nog drie films nieuw in de lijst. Check deze hieronder.

De eerste is de Original Hello, Goodbye, and Everything In Between van regisseur Michael Lewen. De dramafilm komt binnen op de zesde plaats en de ontvangst is matig met 1,5 ster van de FT-recensent.

De synopsis: Nadat ze hadden besloten om uit elkaar te gaan vóór de universiteit, heeft een koppel een laatste afspraakje. Ze vragen zich af of ze voor altijd afscheid moeten nemen. Bekijk de film hier op de streamer.


Ook nieuw is de bekende misdaadfilm American Made op plaats zeven. De film met onder meer Tom Cruise volgt Barry Seal, een zwaarlijvige piloot die zijn geld verdient met het verschepen van wapens en drugs voor zowel de CIA als het Medeillin-drugskartel.

Bekijk de film hier op Netflix.

Op de tiende plaats vinden we het drama Up in the Air terug, met onder meer George Clooney, Anna Kendrick en Vera Farmiga. Bekijk de film hier.

De film vertelt het verhaal van een consulent die gespecialiseerd is in 'bedrijfsherstructureringen'. Hij heeft twee doelen in zijn leven: één miljoen mijl verzamelen als 'frequent flyer', en een job versieren bij de mysterieuze managementmaatschappij MythTech.



NieuwsFilm

meest populair