Chris Evans tekent opnieuw voor groot Netflix-project met Emily Blunt

Chris Evans tekent opnieuw voor groot Netflix-project met Emily Blunt

Alweer een samenwerking tussen de streaminggigant en de 'Captain America' acteur.

Chris Evans mag dan voornamelijk bekend zijn als Captain America, de voormalige Marvel-ster zit verder ook niet stil. Zo was hij al in verschillende grote Netflix-projecten te zien en dit is hem klaarblijkelijk goed bevallen, aangezien hij op het punt staat weer samen te werken met de streaminggigant.

Evans was namelijk al te zien in de Netflix-film The Red Sea Diving Resort en zal later deze maand weer op de streamingdienst verschijnen met de keiharde actiefilm The Gray Man, waarin hij het opneemt tegen Ryan Gosling.

Opnieuw
Nu schijnt het dat de acteur ook weer een rol heeft weten te bemachtigen in Pain Hustlers. Hij zal echter niet de enige grote naam zijn die voor het project tekent. De hoofdrol in namelijk weggelegd voor Emily Blunt, terwijl David Yates de regie voor zijn rekening zal nemen.

Pain Hustlers vertelt het verhaal van Liza Drake (Blunt), een vrouw die op zoek is naar een beter leven voor zichzelf en haar dochter. Liza krijgt een baan bij een klein farmaceutisch bedrijf in Florida, maar kent hier een ongekend groot succes. Hierdoor komt ze onverwachts terecht in een gevaarlijke en criminele organisatie.

Wat te verwachten
Het is vooralsnog onduidelijk wie Evans in de film gaat spelen. Het project wordt in ieder geval vergeleken met films als The Big Short, American Hustle en The Wolf of Wall Street. De productie van Pain Hustlers zal naar verwachting eind augustus al van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair