Inhumans komen toch weer naar het Marvel-universum!?

Inhumans komen toch weer naar het Marvel-universum!?

Ms. Marvel hint daarnaar.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS voor Ms. Marvel.

De aflevering van Ms. Marvel die gisteren te zien was, bevatte wat grote onthullingen, waaronder over de waarheid van de familie van Kamala Khan, en een moment waarvan heel wat fans denken dat het een toekomstige verschijning van de Inhumans kan teasen.

Ms. Marvel ging in op het verhaal van de familie van Kamala Khan. Zo leerden we dat haar betovergrootmoeder Aisha haar mede-ClanDestines verliet toen ze verliefd werd op de menselijke man Hasan.

Ms. Marvel-onthulling
We volgden hen, en hun kind Sana (de grootmoeder van Kamala) tot de Partition in India, en nadat Najma de schurk Aisha wist op te sporen en de armband terug eiste, vluchtte zij naar Pakistan. Helaas volgde Najma hen en wist hij Aisha te verwonden en overleed zij daaraan.

Sana verloor haar weg in de groep mensen en daar vond Kamala haar. Aisha bleek de armband gebruikt te hebben om haar afstammeling naar het verleden te brengen.

Hoe zich dit allemaal verhoudt ten opzichte van de tijdreisregels van het MCU weten we niet. Maar wat er gebeurt lijkt een beetje te maken te hebben met het proces van Terrigenesis. Dat is precies wat gebeurt met iedereen die geen Inhuman is en dat zien sommige fans dus als onthulling van de Inhumans die straks naar het MCU kunnen komen.

Waarmee de serie Ms. Marvel dus zomaar eens een paar grote onthullingen kan bevatten!

NieuwsFilm

meest populair