Sandra Bullock mocht tekst niet vergeten met poedelnaakte Channing Tatum op filmset

Sandra Bullock mocht tekst niet vergeten met poedelnaakte Channing Tatum op filmset

Sandra Bullock vertelt hoe zij door kon acteren in The Lost City, terwijl zij geconfronteerd werd met een blote Channing Tatum tegenover haar

Heb jij The Lost City al gezien met Sandra Bullock en Channing Tatum? Heb jij ook zo gelachen? Helemaal toen de blote billen van Channing volledig in beeld waren - het bioscoopscherm vulden - en Sandra op zoek moest naar bloedzuigers? Sandra vertelt dat de scène gefilmd is met vol zicht op de edele delen van Channing. En zij had aardig wat tekst op te zeggen. Zie jij dat al voor je?

In een stijlvol pak in de kleuren roze, zwart en geel, schuift Sandra Bullock aan voor een interview met Stephen Colbert. Algauw gaat het gesprek over het filmen van de scène in het water.

Stephen zegt wat besmuikt: "Eigenlijk wil ik daar meer over weten. Laten wij wat tickets verkopen, Sandra."

Bloot in beeld
Stephen en Sandra verschillen van mening over hoe zichtbaar Channing nu eigenlijk is. En discussiëren daarop over hoe vol de blote billen van Channing in beeld zijn voor de kijker. Sandra als acteur en regisseur zijnde. Stephen als kijker zijnde. En hoe dichtbij die piemel moet zijn voor haar.

"Is dat digitaal gemonteerd?" vraagt Stephen.

Op droge wijze vertelt Sandra: "Nee ... Channing is poedelnaakt in de film. Met mijn gezicht vlak voor zijn lijf. Precies hoe je het ziet in de film. En ik moest wat tijd daar beneden doorbrengen. Om te inspecteren op bloedzuigers. En ik moest nog veel tegen dat deel zeggen ook."

"Je zag er verrast uit," zegt Stephen Colbert geïnteresseerd.

"Ja, want er zat iets," zegt Sandra droog, terwijl een nieuwe discussie tussen hen losbarst. Zij besluit met: "In alle eerlijkheid: ik had twee bladzijden met tekst. Als ik recht naar hem keek, naar dat deel, kreeg ik niets voor elkaar. Ik keek dus naar een stukje van zijn dijbeen, terwijl de kijker denkt dat ik voluit naar dat deel staarde. Op die manier kon ik wel mijn tekst herinneren."

"Je bent een pro!" roept Stephen complimenteus.

"Uh, ja ...!" knikt Sandra droog, met de hint naar haar ervaring in acteren onder moeilijke omstandigheden. Denk aan films als Speed en Oceans 8.

Heerlijk onnozel
Stephen Colbert noemt het een heerlijk domme film. Sandra is daar wat verbolgen over, want zo'n onnozele film maak je niet zomaar. Ze zegt dan ook: "Een film als The Lost City is een knipoog naar de jaren 1980. Lekker overdreven met een hoop explosies, haat, liefde en gedoe. Met geweldige acteurs!"

Als je zin hebt in een heerlijke discussie over iets onnozels, met uitleg over camerabeelden, dan moet je echt even dit YouTube filmpje hieronder zien van The Late Show with Stephen Colbert en Sandra Bullock. Een lach verzekerd!



NieuwsFilm

meest populair