Kate Hudson gaat bijna geheel uit de kleren op Insta-foto

Kate Hudson gaat bijna geheel uit de kleren op Insta-foto

De afgelopen tijd zoekt Kate de aandacht.

Voor wie actrice en celeb Kate Hudson een beetje volgt op Instagram komt erachter dat ze om een bepaald soort aandacht verlegen zit. Haar foto's lijken steeds meer het randje op te zien. Nu zien we haar enkel in een broekje op de social.

Hudson kennen we uiteraard van heel wat films. De dochter van Bill Hudson en Goldie Hawn speelde bijvoorbeeld de hoofdrol in de romkom How to Lose a Guy in 10 Days met Matthew McConaughey. Daarna had ze rollen in onder meer You, Me and Dupree, Bride Wars, Deepwater Horizon en de serie Glee.

Binnenkort zien we haar weer eens in een grote film. Kate speelt namelijk naast namen als Daniel Craig, Edward Norton, Dave Bautista en Ethan Hawke in Glass Onion: A Knives Out Mystery van regisseur Rian Johnson en Netflix.

Opvallend op Insta
🌞's out ☕️☕️☕️," schrijft de in Los Angeles, California geboren blondine op Insta bij een foto waarop ze er ontspannen en zonder al te veel kleren aan een bakkie doet. Een verdere duiding is er niet. Andere posts en de 15,4 miljoen volgers verklappen waarom ze dit plaatje er even tussendoor gooit.


De foto's van de 43-jarige Kate Hudson zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair