Dus toch: Disney cast 'Pirates of the Caribbean'-acteur als Grumpy voor 'Snow White'

Dus toch: Disney cast 'Pirates of the Caribbean'-acteur als Grumpy voor 'Snow White'

De film krijgt echter nu al de nodige kritiek.

Disney heeft de laatste jaren de smaak goed te pakken wat betreft live-action remakes van hun klassieke animatiefilms. Nu is Snow White aan de beurt, maar er is nu al de nodige kritiek op de film.

Zo werd Rachel Zegler, o.a. bekend van de recente West Side Story, gecast als Sneeuwwitje. Sommigen vinden het maar vreemd dat een latina-actrice nu dus de iconische rol van de beroemde prinses gaat spelen. Maar daar blijft het niet bij.

De 7 dwergen
Andere mensen vinden namelijk weer dat de 7 dwergen niet terug moeten keren. Peter Dinklage, voornamelijk bekend van Game of Thrones, hoort hier ook bij. De acteur vond het bijvoorbeeld nergens op slaan dat de dwergen in een hol wonen.

In de ogen van Dinklage zet Sneeuwwitje een negatief beeld neer van mensen die aan dwerggroei lijden. Hij liet dan ook weten dat Disney dit achterhaalde beeld niet opnieuw zou moeten gebruiken gebruikt maar voor iets nieuws en vooruitstrevends gaan.

Toch wel
Nu is het wel bevestigd dat de dwergen wel weer gewoon in Snow White te zien zullen zijn. Acteur Martin Klebba, bekend van The Pirates of the Caribbean-franchise, heeft namelijk getekend voor de rol van Grumpy. Klebba heeft zelf achondroplasie en is daardoor 124 centimeter groot.

Het is echter wel nog maar de vraag is welke mate zijn Grumpy lijkt op die van de animatieversie. Ook is het nog niet geheel zeker of alle zeven dwergen ook in de live-action remake te zien zullen zijn. Details over Klebba's rol in Sneeuwwitje zullen waarschijnlijk in de komende maanden duidelijker worden.

NieuwsFilm

meest populair