HBO Max voegt deze films nieuw toe in juli

HBO Max voegt deze films nieuw toe in juli

Check hier vast de nieuwe films voor deze maand.

Elke maand kunnen we alvast wat titels onthullen die je op de grootste streamingdiensten van dit moment kunt verwachten. Juli is niet anders voor HBO Max!

Deze maand kunnen we twee nieuwe titels onthullen waarvan we nu alvast weten dat ze online komen te staan.

De nieuwe films
Hieronder de twee nieuwe films:

The Last Movie Stars (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan Hawke | Cast: Martin Scorsese, Paul Newman, Sally Field, Melanie Griffith | Releasedatum: 21 juli
De Max Original-documentaire van CNN Films, THE LAST MOVIE STARS, gaat over de raadselachtige persona's, het ongelooflijke talent en viert het liefdesverhaal van acteurs Joanne Woodward en Paul Newman. Viervoudig Academy Award-genomineerde Ethan Hawke, die eerder de veelgeprezen documentaire Seymour: An Introduction regisseerde, regisseert de zesdelige documentaire. Academy Award-winnende regisseur, schrijver en producent Martin Scorsese fungeert als uitvoerend producent. THE LAST MOVIE STARS ging in première op SXSW, gevolgd door Cannes in mei, waar het werd vertoond in de sectie Cannes Classics.

We Met in Virtual Reality (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Hunting | Cast: Dust Bunny, DragonHeart, IsYourBoi, Jenny | Releasedatum: 28 juli
De documentaire WE MET IN VIRTUAL REALITY, die volledig in de wereld van VR is gefilmd, legt de spanning en verrassende intimiteit van een ontluikende culturele beweging vast en demonstreert de kracht van online verbinding in een geïsoleerde wereld.

NieuwsFilm

meest populair